Покровськ. Важливе

10:30
Покровськ. Важливе

Повертатися до Покровська ще зарано, - зазначив міський голова Руслан Требушкін.

За його словами, останнім часом все більше людей повертаються додому. Однак, поки що він не рекомендує цього. В місті продовжується евакуація.

«Коли ми зрозуміємо, що дійсно територія нашої громади стала безпечною – всі отримають сповіщення, що можна повертатися до своїх домівок», - наголосив він.

Управління соціального захисту населення продовжує надавати гуманітарну допомогу:

батькам з дітьми до 3 років, у яких є потреба в підгузках та дитячому харчуванні;

людям з інвалідністю, яким потрібні памперси.

Адреса: м.Покровськ, вул.Поштова, 22, з 9:00 до 12:00, при собі мати документи.

Телефон для довідок: +38095 399 90 55.

ЦНАП Покровська відновив роботу в режимі офлайн. Фахівці приймають громадян за адресою: м. Покровськ, м-н «Гірник», буд. 1.

Наразі в ЦНАПі доступні ті послуги, які не потребують взаємодії з державними реєстрами (вони були відключені ще на початку війни). Здебільшого це питання прописки та виписки.

З'ясувати можливість отримати конкретну послугу можна за телефоном: +38066-469-16-27.

Зараз фахівці надають послуги прописки та виписки, що не потребує взаємодії з державними реєстрами

Щодо отримання статусу внутрішньо переміщеної особи: через закриття доступу до державних реєстрів мешканці Донеччини, які залишилися в межах області, поки що можуть зареєструватися лише в застосунку «Дія». Після реєстрації в «Дії» Покровське УСЗН автоматично отримує заявки на державну грошову допомогу (3000 грн на дитину та 2000 грн на дорослу людину) та нараховує виплати.

КНП "Покровська клінічна ЛІЛ" розпочинає видачу інсуліну (крім Фармасуліну) хворим на цукровий діабет. Видача буде здійснюватися щодня ( крім сб, нд ) з 8:00-15:00

( перерва з 11:00-12:00 ) в кабінеті ендокринолога, 2 поверх головного корпусу, Руднєва, 73.

КНП "Покровська клінічна ЛІЛ" починає видачу інсуліну (крім Фармасуліну) хворим на цукровий діабет. Видача проводиться щодня (крім сб, нд) з 8:00-15:00 (перерва з 11:00-12:00) у кабінеті ендокринолога, 2 поверх головного корпусу, Руднєва, 73

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...