У Сєвєродонецьку волонтери вчились проводити дослідження правових потреб в громаді

13:40
У Сєвєродонецьку волонтери вчились проводити дослідження правових потреб в громаді

26 липня у місті Сєвєродонецьк пройшов тренінг для волонтерів, які будуть проводити дослідження правових потреб мешканців Кремінської громади в рамках програми «Правоспроможна громада», що здійснюється ГС «Мережа правового розвитку» за підтримки МФ «Відродження», Української фундації правової допомоги та мережі правових клубів Pravokator.

Протягом заходу, учасники розглянули український досвід проведення досліджень правових потреб в громаді, ознайомились з методологією, інструментарієм та анкетою, що була розроблена експертами програми, детально розглянули алгоритми роботи та правила поведінки інтерв’юера під час здійснення дослідження.

- Наступним етапом реалізації нашої ініціативи стане проведення “польового” етапу дослідження в місті Кремінна під час якого буде опитано 250 осіб. За результатами цього опитування, ми зможемо визначити найбільш актуальні правові проблеми та створити карту правових проблем мешканців Кремінської громади, що буде сприяти більш ефективному захисту прав людини в регіоні - відмічає координатор дослідження Олексій Кормілецький.

Нагадаємо, що виконавцями дослідження правових потреб мешканців Кремінської громади є ГО “Суспільна служба правової допомоги” у партнерстві з ГО “Громадська Платформа”, Северодонецьким місцевим центром з надання БВПД та Кремінською міською радою.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...