Консультаційні бюро для громадян на відстані одного дотику

12:45
Консультаційні бюро для громадян на відстані одного дотику

Консультаційні Бюро для громадян відтепер на відстані одного дотику завдяки запровадженому онлайн-чату на сайті громадських ініціатив Сіті Хаб http://cityhub.media/

В критичних умовах пандемії, яка шириться Світом та становить загрозу для населення громад Луганської області, як ніколи раніше важливо підтримувати людей та надавати допомогу найслабшим.

Наші офіси мережі Консультаційних Бюро ведуть роботу онлайн та надають безкоштовні послуги населенню з юридичної та психологічної допомоги в дистанційному режимі.

Для розширення можливостей громадян та централізованого швидкого реагування, всі потребуючі допомоги можуть звернутись зі своїм питанням чи потребою до співробітників Консультаційних Бюро Сєвєродонецька, Новоайдару, Попасної, Станиці-Луганської, просто зайшовши на сайт Сіті Хаб http://cityhub.media/ та написавши повідомлення в онлайн – чат, клікнувши мишкою на зелену позначку, що з’явиться в лівому нижньому куті екрану.

Нагадуємо, що юристи і психологи Консультаційних Бюро працюють в режимі онлайн-консультацій з 10 до 16 години щоденно, окрім вихідних та святкових днів.

Також Мережа консультаційних бюро для громадян продовжує інформаційну кампанію “Переможемо COVID19 разом!” для подолання тривоги, наслідків соціальної ізоляції та організації волонтерських ініціатив з протидії поширенню вірусу. Волонтери консультаційних бюро для громадян пропонують практичну допомогу особам літнього віку у закупівлі товарів першої необхідності та ліків.

Потребуючи консультації чи допомоги можуть звертатись в онлайн-чат на сайті http://cityhub.media/ або за телефонами: +380935761552, +380662698365, +380 502752808.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...