Допоможемо вижити безпритульним людям!

11:25
Допоможемо вижити безпритульним людям!

Зараз, коли ми сидимо вдома, безпритульні люди продовжують страждати на вулицях. Вони не можуть ізолюватися, не можуть дотримуватись умов гігієни.Більшість з них має хронічні захворювання та слабкий імунітет. А сьогодні вони ще і голодні, адже кафе і ресторани, які надавали можливість харчуватись, закрилися на карантин, а люди, які ділилися з ними їжею рідко виходять із своїх домівок. 

З березня у містах Донбасу закрито вокзали, громадські місця та пункти, де безпритульні могли знайти тимчасовий притулок. Люди, які опинилися на вулиці через складні життєві обставини, сьогодні нікому не потрібні. Вони гинуть на вулиці від голоду та хвороб.

Громадська організація «Правозахисний рух Донбасу» розпочала кампанію “Допоможи вижити” зі збору коштів для екстреної локальної допомоги безпритульним людям.

Ми запрошуємо Вас приєднатися до ініціативи і допомогти

На зібрані кошти на старті буде закуплено 500 продуктових наборів, куди увійдуть продукти харчування, що можуть бути вжиті протягом 2-3 днів, не потребують додаткової термообробки та містять основні необхідні людині корисні елементи (рибні та м’ясні консерви, фрукти, питна вода, згущене молоко та інше) та наборів індивідуального захисту (медична маска, гумові рукавички, вологі та паперові серветки) які впродовж травня – червня будуть розповсюджені волонтерами в місцях скупчення безпритульних людей по містам Донецької та Луганської областей (територій підконтрольних Україні): Дружківка, Краматорськ, Слов`янськ, Авдіївка, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Кремінна. Крім їжі, до кожного набору обов'язково увійдуть засоби особистого захисту.

Допоможемо вижити найслабшим!

З пропозиціями про допомогу продуктами харчування та засобами захисту звертайтесь за телефоном: 096 155 27 26 або за електронною адресою: cityhub.office@gmail.com

Перерахувати кошти на закупівлю продуктових наборів та засобів захисту Ви можете за реквізитами:

назва організації «Правозахисний рух Донбасу»

код організації (ЄДРПОУ) 38820557

номер рахунку UA163007110000026007052739071

банк - «ПриватБанк»

МФО банку 300711

призначення платежу: Благодійний внесок на ініціативу “Допоможи вижити”.

За будь-якою додатковою інформацією

телефонуйте за номером:096 155 27 26

або звертайтесь листом за електронною адресою: cityhub.office@gmail.com

Сторінку ініціативи на Фейсбук можна переглянути тут

Проект здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога

#ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether #ЛюдяністьВзаємодопомога #StopCoronavirus

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...