Триває онлайн марафон для допомоги безпритульним людям

16:50
Триває онлайн марафон для допомоги безпритульним людям

26 травня 2020 року з 12:00 до 13:00 в рамках онлайн марафону буде проведено другий безкоштовний Вебінар «Громадський сектор в Україні», організований ГО «Правозахисний рух Донбасу» в підтримку ініціативи «Допоможи вижити».

Час проведення - з 12:00 до 13:00 год.

Програма Вебінару:

- 4 сектора суспільства України

- Що таке третій сектор?

- Ініціативні групи, громадські організації, благодійні фонди – обери своє

- Сайт «ГУРТ» та «Громадський простір», як основний ресурс натхнення

Тренерка – Лілія Дудник Liliia Dudnyk, громадська діячка, місцевий координатор, учасниця проекту «Програма з відновлення миру і діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу 2020» (Women Voices Count).

Під час перебігу вебінару тренер буде повідомляти глядачів про кампанію зі збору коштів для закупівлі продуктів харчування та засобів захисту для розповсюдження серед безпритульних людей, що зараз знаходяться на межі виживання на Донбасі та надавати інформацію про способи допомоги.

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/…/1podwwRae10R5GhztGBUoCGIvSju…/edit

Вебінар пройде в режимі прямої трансляції.

Зареєстрованим учасникам на зазначену в реєстраційній формі адресу електронної пошти будуть надіслані посилання на трансляцію за день до проведення.

Впродовж онлайн марафону «Допоможи вижити» пройде ще два вебінари за темами: «Арт-терапія під час карантину» та «Психологічний імунітет або правильний розумонастрій в період карантину». Щоб не пропустити заходи, слідкуйте за анонсами та новинами на сторінці ініціативи у Фейсбук.

Проект здійснюється за підтримки Міжнародний фонд "Відродження" та European Union in Ukraine в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога

#ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether #ЛюдяністьВзаємодопомога #StopCoronavirus

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...