В Бахмуті відбулось блог-кафе на тему «Громадський сектор в Україні»

15:04
В Бахмуті відбулось блог-кафе на тему «Громадський сектор в Україні»

19.06.2020 в Бахмуті амбасадорка Лілія Дудник провела блог-кафе на тему «Громадський сектор в Україні».

Захід організований в рамках Проєкту програми з відновлення миру і діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу 2020» регіональним партнером проекту – ГО “Агенція Демократичного Розвитку Донбасу”.

Тренерка заходу Лілія Дудник, яка є громадською діячкою, місцевою координаторкою шести громадських організацій, амбасадоркою проекту «Голос жінки має силу 2020» розкрила тему Блог-кафе у чотирьох напрямках:

– 4 сектора суспільства України

– Що таке третій сектор?

– Ініціативні групи, громадські організації, благодійні фонди – обери своє

– Сайт «ГУРТ» та «Громадський простір», як основний ресурс натхнення.

«Українські жінки є дуже ініціативними та мають багато ідей щодо особистого розвитку та розвитку населених пунктів, в яких вони проживають. Але не всі можуть реалізувати свої ідеї, тому що бракує знань та навичок. Тому я вибрала тему тренінга «Громадська діяльність», адже це чудова можливість показати жінкам як реалізувати себе, знайти однодумців, залучити кошти та втілити задумане» – розповідає Ліля Дудник.

Хоча карантинні обмеження і внесли свої корективи, але це не завадило плідно попрацювати учасникам та дізнатися відповіді на питання: що таке громадський сектор, як знайти однодумців і створити громадську організацію та де знайти ресурси для втілення своєї ідеї.

Проектом заплановано проведення багатьох цікавих заходів, то ж слідкуйте за анонсами на сторінці організації у Фейсбук.

Також переглядайте новини, фото та відео репортажі, читайте корисні та цікаві матеріали на порталі проекту Mustpost.today та слідкуйте за новинами на офіційній сторінці проекту у Facebook.

Проект реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків ІФА та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

#ГолосЖінкиМаєСилу #WomenVoicesCount #ФундаціяПравЛюдини #HumanRightsFoundation

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...