Практичні навички працевлаштування допомагають людям з інвалідністю знаходити роботу в Дніпропетровській та Запорізькій областях

17:08
Практичні навички працевлаштування допомагають людям з інвалідністю знаходити роботу в Дніпропетровській та Запорізькій областях

23 червня відбувся тренінг «Перші кроки до успішного працевлаштування», який було проведено громадською організацією «Агенція демократичного розвитку Донбасу».

Тренінг проведено в рамках проєкту «Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Це був вже 4 такий тренінг, який відбувся з початку року для людей інвалідністю з Дніпропетровської та Запорізької областей. Під час тренінгу учасники отримали практичні навички, необхідні для успішного пошуку роботи, проходження співбесід та адаптації на робочому місці. Вони вивчили основні етапи процесу працевлаштування, включаючи підготовку резюме, написання мотиваційного листа, ефективну комунікацію під час співбесіди та розвиток м'яких навичок.

Після участі в минулих тренінгах люди з інвалідністю почали використовувати знання на практиці та знайшли роботу. Наприклад, учасниця тренінгу Ірина отримала робоче місце в невеликій компанії, яка спеціалізується на виготовленні текстильних виробів, яке відповідає її інтересам та здібностям, і стала невід'ємною частиною команди на посаді модельєра. Також за допомогою свого ментора, інший учасник Олег знайшов роботу, яка відповідає його інтересам і навичкам, та отримав можливість демонструвати свій потенціал у професійній сфері на посаді рекрутера.

Нагадуємо, що програма коучингового супроводження з працевлаштування людей з інвалідністю триває, хочеш швидко знайти роботу - звертайся до професіоналів за менторською підтримкою за телефоном 380 93 507 76 95 або пиши на електронну пошту agencydonetsk08@gmail.com

«Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...