Люди з інвалідністю Запоріжжя та Дніпропетровщини отримали корисні навички захисту від дискримінації

20:02
Люди з інвалідністю Запоріжжя та Дніпропетровщини отримали корисні навички захисту від дискримінації

24 червня відбувся черговий тренінг «Запобігання та протидія дискримінації за ознакою інвалідності на ринку праці», який було проведено громадською організацією «Агенція демократичного розвитку Донбасу».

Тренінг проведено в рамках проєкту «Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Серед учасників були як молоді люди з інвалідністю Дніпропетровщини та Запоріжжя, що шукають своє перше робоче місце, так і досвідчені фахівці, які бажали оновити свої знання та навички у сфері захисту прав людей з інвалідністю на ринку праці. Головна мета тренінгу була надати учасникам необхідні знання та практичні навички для ефективної протидії дискримінації на ринку праці.

Тренінг зосереджувався на таких ключових аспектах, як свідомість про права людей з інвалідністю, виявлення дискримінації та стратегії її протидії, підготовка до співбесіди та успішного проходження відбору на робоче місце. Учасники тренінгу отримали цінні знання, практичні навички та поради у сфері працевлаштування та захисту прав людей з інвалідністю.

Один із учасників тренінгу поділився своїм враженням: "На тренінгу я отримав не лише нові знання про свої права на ринку праці, а й зміцнив свою впевненість та готовність протидіяти будь-якій формі дискримінації. Тепер я знаю, що маю всі інструменти, щоб боротися за свої права та отримувати справедливу можливість працевлаштування".

«Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...