Воркшоп заради самовизначення ВПО та залучення до активної участі у громадському житті

11:45
Воркшоп заради самовизначення ВПО та залучення до активної участі у громадському житті

2 липня липня відбувся психологічний онлайн-воркшоп «Творимо себе - творимо місцеві громади» для внутрішньо переміщених осіб у місті Вінниця.

2 липня липня відбувся психологічний онлайн-воркшоп «Творимо себе - творимо місцеві громади» для внутрішньо переміщених осіб у місті Вінниця. Воркшоп проведено у межах проекту “Релокація Центру громадської активності «СІТІ ХАБ» до Вінниці та організація комплексної допомоги ВПО в громаді” громадської організації «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ».

Метою заходу було надати учасникам практичні навички, знання та ресурси, які сприятимуть їх особистому зростанню та внесенню позитивних змін у місцеву громаду.

Протягом онлайн-воркшопу учасники брали участь в інтерактивних сесіях, групових дискусіях та практичних вправ, спрямованих на розвиток самосвідомості, самовизначення та залучення до активної участі у громадському житті. Були обговорені такі теми, як самооцінка, встановлення мети, комунікаційні навички та лідерство, загалом воркшоп складався з таких блоків:

-Психологічний, моральний і духовний стан людини, базові емоції людини.

-Як прожити стресову ситуацію (діагностика стресу). Навички самодопомоги у стресових ситуаціях.

-Що таке підтримка та емпатія. Як бути корисними та що таке волонтерство.

-Емоційне вигоряння (діагностику рівня емоційного виснаження).

-Повернення до повсякденного життя та алгоритм дій у випадку емоційного виснаження.

-Стадії переживання горя, перша допомога людині при переживанні горя.

Учасники воркшопу змогли поглибити розуміння себе, знайти внутрішні ресурси та розвинути навички для активної участі у місцевому житті та громадській діяльності.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...