Психологічна підтримка та розвиток для внутрішньо переміщених осіб: воркшоп «Творимо себе - творимо місцеві громади»

16:40
Психологічна підтримка та розвиток для внутрішньо переміщених осіб: воркшоп «Творимо себе - творимо місцеві громади»

1 липня відбувся психологічний онлайн-воркшоп «Творимо себе - творимо місцеві громади» для внутрішньо переміщених осіб у місті Вінниця.

Воркшоп проведено у межах проекту “Релокація Центру громадської активності «СІТІ ХАБ» до Вінниці та організація комплексної допомоги ВПО в громаді” громадської організації «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ».

"Цей воркшоп був надзвичайно корисним для мене особисто. Я отримала багато нових інсайтів та практичних навичок, які я можу використовувати у своєму повсякденному житті та взаємодії з іншими людьми. Я вдячна організаторам за таку чудову ініціативу", - поділилася одна з учасниць воркшопу.

Воркшоп став важливим кроком у сприянні психологічному благополуччю та саморозвитку внутрішньо переміщених осіб. Захід надав учасникам можливість отримати цінні знання, розвивати особистісні навички та взаємодіяти з іншими учасниками громади для створення позитивного впливу на місцеві громади.

Під час воркшопу було проаналізовано базові емоції, психологічний, моральний і духовний стан людини, як пережити стресову ситуацію, а саме як діагностувати стрес. Учасники набули навички самодопомоги у стресових ситуаціях, детально розглянули що таке підтримка та емпатія, як бути корисними та що таке волонтерство.

Було здійснено діагностику рівня емоційного виснаження учасників, повернення до повсякденного життя та надано алгоритми дій у випадку емоційного виснаження. Також проаналізовано стадії переживання горя, розглянули як допомогти людині при переживанні горя. Отже, учасники отримали практичні навички з керування стресом, підвищення самосвідомості, розвитку впевненості у собі та ефективної комунікації.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...