Кваліфікована допомога та віра у власні сили можуть допомогти людині подолати будь-які обмеження й досягти кар'єрного успіху

19:55
Кваліфікована допомога та віра у власні сили можуть допомогти людині подолати будь-які обмеження й досягти кар'єрного успіху

Марина завжди мріяла про незалежність і професійну самореалізацію, але її інвалідність завжди стояла перед нею як непереможна перешкода.

Все змінилося, коли вона звернулася за допомогою до громадської організації "Центр розвитку місцевих громад" в Запоріжжі.

Марина має інвалідність, яка обмежує її фізичні можливості, але це ні в якому разі не обмежувало її амбіцій і бажання розвиватись професійно. Вона завжди була вперта і готова подолати всі перешкоди, але брак розуміння та підтримки у суспільстві ставав важкістю на її шляху.

По-перше, експерт з працевлаштування центру для ВПО з інвалідністю «Завжди допоможемо» провів з Мариною індивідуальну консультацію, під час якої були визначені її професійні навички та цілі. Після цього був розроблений індивідуальний план працевлаштування.

Команда центру почала активний пошук робочих місць, що відповідали потребам Марини. Важливою частиною цього процесу було створення робочих умов, які враховували її інвалідність та забезпечували безпеку та комфорт на роботі.

Після кількох місяців пошуку Марина знайшла ідеальну можливість працевлаштування в місцевому офісі компанії, яка спеціалізується на розвитку програмного забезпечення. Її нова посада відповідала її навичкам і була доповнена спеціально адаптованим робочим місцем. Марина відчула підтримку та розуміння від свого нового роботодавця та колег. Це був крок до її професійного саморозвитку та незалежності, який вона так довго мріяла здійснити.

Зараз Марина активно розвивається професійно та робить значущий внесок у роботу своєї компанії. Її історія - це приклад того, як підтримка громадської організації та віра в власні сили можуть допомогти людині подолати будь-які обмеження та досягти успіху в кар'єрі.

За підтримки чеської гуманітарної організації "Людина в біді" People in Need Ukraine та фінансування Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...