Техніки ведення переговорів та фасилітації для глибокого розуміння та завершення медіаційного процесу

20:00
Техніки ведення переговорів та фасилітації для глибокого розуміння та завершення медіаційного процесу

6 грудня відбувся тренінг у рамках Навчально-практичної програми "Базові навички медіатора в місцевій громаді.

Забезпечення участі активних громадян у вирішенні конфліктів і спорів»” для мешканців Широківської громади за темою “Переговорна компетентність та завершення медіації”.

Детально розглянули важливість та ефективність різних технік переговорів, враховуючи особливості медіаційного процесу. Учасники отримали можливість вивчити основні аспекти та прийоми фасилітації, спрямовані на полегшення процесу медіації та покращення взаєморозуміння між сторонами конфлікту.

Учасники практикували перевірку та оцінку досягнутих домовленостей, використовуючи аналіз ризиків для максимальної ефективності вирішення конфліктів. Великий акцент був покладений на етап завершення медіації, у тому числі перевірку досягнутих домовленостей, оцінку ризиків та врахування правових аспектів. Учасники отримали практичні навички стосовно ведення документації та етапів закриття медіаційного процесу.

"Дякую за можливість навчатись, тепер я розумію, наскільки важливою є переговорна компетентність для забезпечення ефективності медіаційного процесу." - учасник тренінгу.

Захід став успішною платформою для обміну досвідом та знаннями, спрямованими на підвищення якості медіаційних послуг та підвищення професійної ефективності учасників.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...