Центр для дітей-переселенців з особливими потребами працює в Києві

00:47
Центр для дітей-переселенців з особливими потребами працює в Києві

Освітній центр для дітей з особливими потребами, що розпочав роботу у жовтні, продовжує розвиватись та приймає дітей-переселенців Донеччини.

Завдяки співпраці Торецької міської військової адміністрації Бахмутського району та Святошинської районної державної адміністрації, Центр психологічної підтримки для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб «Дитина з майбутнім» у м. Київ працює за адресою: Святошинський район, вул. Івана Крамського, 10.

Цей простір є особливим гуманітарним хабом, де дитина вчиться пізнавати світ із користю для себе. Досвідчені медичні фахівці проводять заняття із дітьми від 1 року і старше, з різними степенями розвитку, а також із дітьми з особливими освітніми проблемами. На сьогоднішній день отримують допомогу 20 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

У центрі є різноманітні напрямки для розвитку дитини, спеціальні розвиваючі програми та ігрові методики. Є також ігрові майданчики. Зайняття проходять з використанням розваг, пісень, різноманітних вправ на логіку, мислення, пам’ять та моторику. Все це сприяє найефективнішому засвоєнню знань та розвитку дитини.

Коли у дитини виникають проблеми, то першими помічниками є батьки. Тому, кабінет психолога у просторі працює не лише для дітей, а й для батьків. Заняття проходять як групові, так і індивідуальні, під час яких використовується арт-терапія, казко-терапія, піскова та ігрова терапія, а також психокорекційні вправи.

Оцініть пост

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...