Бахмутський коледж культури відзначив день студентів

00:49
Бахмутський коледж культури відзначив день студентів

17 листопада молодь відзначила Міжнародний день студентів. Кожен, хто був студентом, згадує ці роки з радісним хвилюванням. Сьогодні, на жаль, цей день не такий, як у попередні роки. Від початку повномасштабної війни постраждало 40 закладів вищої і фахової передвищої освіти Донецької області, з яких 7 були повністю зруйновані. 13 установ вищої і 34 заклади фахової передвищої освіти було переміщено на більш безпечну територію України. Далеко не всі здобувачі освіти змогли повернутися за парти та розпочати очне навчання. Більшість студентів змушені навчатися дистанційно.

Студентам комунального закладу «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв» можна сказати пощастило. Дякувати зусиллям Донецької облдержадміністрації і колективу коледжу творча молодь Донеччини все ж таки має на сьогодні можливість відчути смак студентського життя повною мірою.

Заклад працює за змішаною формою навчання у м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області. Молоді дарування наразі мають змогу розвивати та проявляти свої мистецькі таланти, навчитись організовувати та організовуватись, спілкуватися та працювати з людьми.

Оцініть пост

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...