Молодіжних працівників/ць запрошують до участі в онлайн-тренінгу

10:41
Молодіжних працівників/ць запрошують до участі в онлайн-тренінгу

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр запрошує до участі в онлайн-тренінгу “Дебатна майстерність”, який відбудеться 18 та 21 листопада з 10 до 12.00, повідомляє Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Дебати – це рольова інтелектуальна гра, в якій одна команда аргументовано доводить певну тезу, а інша – опонує їй. На тренінгу ви матимете можливість познайомитись з парламентських дебатів британського формату. Цей формат було обрано тому, що він дозволяє вислухати думку кожного гравця, та доводить, що кожна думка та ідея мають право на існування, а також передбачає розроблення плану дій по вирішенню конкретної проблеми.

Метою тренінгу є ознайомлення молодіжних працівників та працівниць з методикою дебатів як інструменту для посилення участі молодих людей.

Під час тренінгу очікується відповісти на питання:

✅Як аргументувати свою точку зору?

✅Як готуватись до публічного виступу?

✅Як запустити роботу дебатного клубу в своїх організаціях та розвивати навички критичного мислення та аргументації у молодих людей?

Після проходження тренінгу кожен учасник та учасниця зможуть розробити плани щодо створення власних дебатних клубів в організаціях в яких працюють та плани щодо посилення участі молодих людей через участь в дебатах.

Головними темами для дебатів під час тренінгу, а також після нього будуть:

????Посилення участі молоді в вашій громаді;

????Забезпечення доступу молодих людей до їх прав;

????Реагування та забезпечення потреб молодих людей.

Якщо ви зацікавленні в розвитку дебатів у вашій організації, в створенні дебатного клубу, у формуванні критичного мислення, навичок аргументації у молодих людей, то не пропустіть можливість долучитись до дводенного тренінгу!

До участі запрошуються молодіжні працівники та працівниці, керівники/керівниці молодіжних центрів, вчителі та вчительки загальноосвітніх шкіл, педагоги ВНЗ, технікумів та училищ, які мають бажання розвивати дебатні клуби в своїх організаціях.

Всі учасники та учасниці отримають сертифікат, можливість створити та розвивати свій дебатний осередок, пограти з різними клубами та отримати круті подарунки для всіх учасників створених клубів.

Бажаючим взяти участь необхідно заповнити реєстраційну форму учасника тренінгу за посиланням до 17 листопада 2022 року до 12.00 https://forms.gle/y9ZdkbZWD1KMiwQi7

Запрошення на участь у тренінгу отримають учасники, яких буде відібрано на тренінг 17 листопада.

Оцініть пост

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...