Молодіжний центр Донеччини запрацював у Вінниці

21:29
Молодіжний центр Донеччини запрацював у Вінниці

10 листопада презентував свою роботу Донецький обласний дитячо-молодіжний центр, який через військову агресію російської федерації був вимушений переїхати з Краматорська до Вінниці.

Про це повідомляє Управління сім’ї молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

На презентації були присутні голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, заступник голови Вінницької облради Ігор Івасюк, радник голови обласної ради з питань молодіжної політики Ірина Лозова, директор департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА Світлана Ярмоленко, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, начальник управління сім’ї молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА Лілія Золкіна, ректор Донецького національного університету ім. В. Стуса Роман Гринюк, в.о. директора комунального позашкільного навчального закладу «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» Лідія Індиченко, в.о. директора комунального закладу «Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат» Анастасія Молдован, голова правління громадської організації «Youth up» Максим Луценко та голова гуманітарного центру «ЯМаріуполь» Олена Швидка.

Лілія Золкіна подякувала представникам державної влади та органів місцевого самоврядування Вінницької області за допомогу, яку вони надають внутрішньо переміщеним особам з числа мешканців Донецької області. Місцева влада допомагає розміщуватись та влаштовуватись не тільки пересічним громадянам, але й комунальним установам та підприємствам, і це важко переоцінити в умовах воєнного стану.

Вячеслав Соколовий зазначив, що до війни російська пропаганда нав’язувала усім наратив про те, наскільки відрізняються люди на Сході та Заході України, але війна розставила усе по місцях і український народ довів, що разом подолає усі перешкоди.

Усі гості Донецького обласного дитячо-молодіжного центру запевнили у щиросердній та всебічній підтримці ініціатив центру та позначили важливість молодіжної роботи для Донецької та Вінницької областей, і перед усім для молоді з числа внутрішньо переміщених осіб.

Бажаємо ДОДМЦ творчої наснаги та плідної роботи на новому місці і скорішого повернення додому. Ми обов’язково переможемо та відбудуємо нашу українську Донеччину ще кращою!

Оцініть пост

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...