Для бахмутчан з’явився центр допомоги у Дніпро

20:30
Для бахмутчан з’явився центр допомоги у Дніпро

На виконання доручення начальника обласної військової адміністрації, голови облдержадміністрації Павла Кириленка триває робота стосовно утворення гуманітарних штабів у інших областях України. Так, у місті Дніпро розпочав роботу гуманітарний штаб для мешканців Бахмутського району.

Про це повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації.

Гуманітарні штаби – це простір, де евакуйовані мешканці Донецької області мають можливість отримати консультативну, психологічну або гуманітарну допомогу.

З метою надання допомоги евакуйованим мешканцям Бахмутського району, Бахмутською райдержадміністрацією, районною військовою адміністрацією утворено гуманітарний штаб у місті Дніпро.

Гуманітарний штаб працює за адресою: проспект Дмитра Яворницького, буд. 36.

В штабі працюють фахівці управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації. Мешканцям району, які евакуювалися до м. Дніпро, надається гуманітарна допомога (у вигляді продуктових та гігієнічних наборів), юридична та первинна медична допомога.

Працює гаряча лінія 066-771-58-48. За цим номером переселенці мають можливість отримати консультації з соціальних питань, стосовно роботи штабу та надати власні дані для внесення в реєстр тих, хто не має фізичної можливості (відсутній доступ до мережі Internet).

Оцініть пост

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...