Запуск інформаційно-правового центру у смт. Білозерка Херсонської області: надання безкоштовної юридичної та інформаційної допомоги вразливим верствам населення

12:45
Запуск інформаційно-правового центру у смт. Білозерка Херсонської області: надання безкоштовної юридичної та інформаційної допомоги вразливим верствам населення

ГО «Херсонський центр прав людини» оголошує про запуск роботи інформаційно-правового центру у смт. Білозерка Херсонської області.

Центр був створений з метою надання безкоштовної юридичної та інформаційної допомоги вразливим верствам населення. Спеціалісти центру готові надати допомогу вразливим верствам населення як у своєму офісі, так і дистанційно через платформи Skype, Viber та за телефоном гарячої лінії. Центр надасть інформаційні консультації з правових питань, допоможе в отриманні адміністративних та соціальних послуг для громадян.

Спеціалісти інформаційно-правового центру будуть проводити виїзні консультації у місті Херсон та селищах Приозерне, Благовіщенське, Сонячне, Богданівка, Петрівка, Степанівка Херсонської області. Виїзди юристів для консультацій будуть проводитись щотижня у зазначених громадах. Записатись на прийом можна за телефоном інформаційно-правового центру в смт. Білозерка - +380950874860.
Як отримати допомогу інформаційно-правового центру в смт. Білозерка Херсонської області або дізнатись графік виїзних консультацій?

В офісі центру за адресою– смт. Білозерка, вул. Свободи, 108.

Графік роботи: понеділок-п’ятниця, з 9:00 до 18:00.

По телефону гарячої лінії – +380950874860

Через електрону пошту - hersonskijcentrpravludini@gmail.com

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...