Психологічна допомога що до ментальних розладів на фоні війни

14:40
Психологічна допомога що до ментальних розладів на фоні війни

До громадського центру правосуддя, який працює за ініціативи ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» звернулась Вероніка, вона має певні занепокоєння що до свого психологічного стану.

Вероніка мала за останній місяць розлади сну та підвищенні тривожність. Що у ході консультації виявилосись насліднами проблем сімейного характеру та особистісної кризи. «Зараз я почала помічати за собою що мою погіршення свого психічного стану, а також почала погано спати, та відчуваю підвищенну тривожність.», - сказала Вероніка, тому звернулася за допомогою до психолога ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ».

Вероніці психологом надано психологічну допомогу та подальшу підтримку. Для поліпшення її станубуло проведено бесіди, мотиваційне інтерв'ю та консультацію для зменьшення напруги. Попрактикувались виконувати вправи та надано рекомендацію практикувати їх на постійній основі до влагодження психоемоційного стану:

-Арт-терапія,

-Вправа “Метелик”,

-Фізичні вправи для зняття напруженя.

«Мені сподобалось спілкування з психологом. Ми робили багато різних вправ, я особливо хотіла би відмітити проведення Арт терапії бо я дуже люблю малювати. Поступово мій психоемоційний стан налагоджується», - висловилась Вероніка. 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...