Юрист центру для ВПО з інвалідністю «Завжди допоможемо» допоміг оформити додаткову відпустку по догляду за дитиною

16:25
Юрист центру для ВПО з інвалідністю «Завжди допоможемо» допоміг оформити додаткову відпустку по догляду за дитиною

Пані Людмила звернулась до консультаційного центру для ВПО з інвалідністю «Завжди допоможемо» ГО «Центр розвитку місцевих громад» за допомогою у оформленні відпустки.

У матері Людмили, яка працює медичною сестрою у КУ «Веселівський психоневрологічний інтернат» Запорізької обласної ради, виникла проблема з отриманням додаткової відпустки по догляду за дитиною, у якій їй відмовило керівництво закладу.

Юрист центру роз’яснив пані Людмилі, що вона дійсно має законне право на отримання додаткової відпустки, тому що відповідно до Закону України «Про відпустки» додаткова відпустка надається одинокій матері, яка виховує дитину з інвалідністю з (підгпупа АІ). Додатково, родині була надана гуманітарна допомога у вигляді коробки з продуктами.

Станом на кінець грудня 2023 р. Людмила отримала офіційну відпустку. Людмила: «Дякую! Зараз я знаю свої права. А у відпустці проводжу більше часу з своїми донечками!»

За підтримки чеської гуманітарної організації "Людина в біді" People in Need Ukraine та фінансування Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...