Експертна підтримка: фахівець Центру допоміг у забезпеченні древесними ресурсами для ефективного опалення

15:25
Експертна підтримка: фахівець Центру допоміг у забезпеченні древесними ресурсами для ефективного опалення

До консультаційного центру для ВПО з інвалідністю «Завжди допоможемо» ГО «Центр розвитку місцевих громад» звернулась пані Тетяна з проханням допомоги у отриманні дров на опалення.

Тетяна Вікторівна, є особою з інвалідністю ІІІ гр., має статус ВПО, переїхала до Широківської громади з м. Запоріжжя восени 2022 року, після влучення ракети поряд з її будинком. Наразі, безкоштовно проживає в будинку з пічним опаленням в с. Веселе, але коштів на дрова не вистачає.

У ході взаємодії з Тетяною юристом центру було знайдено можливість безкоштовного отримання паливної деревини, через БФ «Право на захист», також жінці була оформлена фінансова допомога від цього фонду.

Станом на кінець грудня 2023 р. Тетяна отримала пелети для опалення будинку і першу виплату фінансової допомоги. Висловилась Тетяна: «Дякую, тепер в моєму будинку буде тепло зимою, а додаткова фінансова допомога піде на лікування».

За підтримки чеської гуманітарної організації "Людина в біді" People in Need Ukraine та фінансування Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...