Донеччина. Важливе

19:25
Донеччина. Важливе

Росіяни вдарили по Донеччині авіабомбами, ракетами «повітря-земля» та реактивними системами «Град» і «Смерч».

За добу окупанти обстріляли 10 населених пунктів: Маріуполь, Авдіївка, Торецьк, Лиман, Соледар, Залізне, Бахмут, Нью-Йорк, Діброва, Бахмутське.

Надійшла інформація про 6 загиблих мирних жителів, ще 12 поранені.

Руйнувань зазнали 36 цивільних об’єктів - житлові будинки, мечеть, завод, кафе, об’єкти критичної інфраструктури.

Воєнні злочини рф задокументовано. Поліцейські розпочали досудові розслідування за ст.438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Дружківська. Сьогодні вранці ворог завдав чергового удару по нашому рідному місту!

Пошкоджені мирні об'єкти освіти, фізкультури та спорту, житловий фонд. Наразі всі сили наших комунальників, працівників освіти і спорту та дружківчан направлені на ліквідацією наслідків авіаудару. Постраждалих немає. Питання на постійному контролі у міської військової адміністрації.

Святогорськ. Вчора ввечері Святогірськ зазнав обстрілів. В результаті в місті зникла електрика. Ситуацію описує депутат Святогірської міської ради Інна Роншина, повідомляє Карачун. Станом на ранок 16 травня у Святогірську є мобільний зв'язок та навіть мобільний інтернет. У супермаркеті Фреш періодично працює термінал – городяни можуть намагатися розраховуватись за покупки карткою. Комунальні служби прибирають місто.
Жителі продовжують евакуюватися – тих, хто залишився з кожним днем, стає дедалі менше.
Покровськ. Переселенці, що проживають у Покровську, можуть отримати гуманітарну допомогу в офісі товариства «Червоний хрест». Про це повідомляє прес-служба Покровської міської ради. Починаючи від сьогодні, допомога буде видаватися щодня з 9.00 до 14.00 за адресою: м. Покровськ, вул. Прокоф‘єва, 82 (крім суботи та неділі).

Набори складаються з засобів особистої гігієни, підгузків та дитячого харчування.

Також у Покровську відновила свою роботу міська стоматологічна поліклініка. Екстрену допомогу надають хірург, терапевт та дитячий стоматолог. Прийом здійснюється з 9.00 до 15.30. Поки стоматологи не виконуватимуть планових заходів та планових операцій, доки не буде зрозуміло, який попит матимуть такі послуги. Телефон для довідок 066-595-72-77.

У Покровську відновило свою роботу відділення Нової пошти №3. Зазначимо, що відділення працює лише на видачу. Отримати посилки можна за адресою вулиця Поштова, будинок 12.

Мирноград. У Мирнограді працюють банки. ПриватБанк працює з 09.00 до 15.00: Молодіжний, 40а. Ощадбанк продовжує підкріплювати банкомати готівкою.

Селідове. "Ощадбанк" (м.Селідове, вул. Гоголя, 2) тепер працює за графіком з 9 до 15 без перерви. Стало можливим зняття готівки з ощадної книги та з картки. Так само 16 травня були поповнені банкомати у Селидовому: маг.Южний та Гоголя, 2. В Українському поповненні банкомату планується 17 травня.

Увага! За маршрутом Краматорськ-Дніпро-Краматорськ виконуються комерційні рейси. Графік та вартість уточнюйте за номером (попередній запис обов'язковий): +380502738326.

Бахмут. АТ "ОЩАДБАНК" повідомляє, що 16 травня 2022 року до 15:00год. у відділенні за адресою вул.Ювілейна, 31, проводиться обслуговування клієнтів та видача готівки у касах (включно і для клієнтів інших банків).

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...