Органи влади - переселенці

11:28
Органи влади - переселенці

Місцеві органи влади окупованих росією громад перереєструвалися в інших містах України аби забезпечити фінансування бюджетників та підтримати людей.

Вони відмовились співпрацювати із окупантами і виїхали з територіальних громад аби організувати роботу в евакуації та своєчасне фінансування виплат працівникам бюджетної сфери.

Один із таких прикладів – Кремінна. Зокрема, міською владою на чолі з Олександром Дунцем відновлено діяльність управління освіти, культури, молоді та спорту.

Працівники закладів у переважній більшості евакуювалися в безпечні регіони України. Із понад 700 робітників управління, 313 організували роботу в дистанційному режимі. Частині установ, це заклади культури та дитячі садки, оголошено простій. Бухгалтерією вже проведено нарахування та виплату заробітної плати за квітень, впроваджено заходи, спрямовані на відновлення фінансування.

Також упорядковується робота установ соціальної сфери, в яких оголошено простій. Наразі бухгалтерська служба нараховує робітникам заробітну плату.

Це не поодинокий приклад. Таку роботу організували керівники, які не зрадили батьківщині, і роблять все можливе для збереження колективів бюджетних установ, надання життєво необхідної підтримки людям.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...