На Луганщині місцеві мешканці отримали гуманітарну допомогу

14:30
На Луганщині місцеві мешканці отримали гуманітарну допомогу

Залишити запит на отримання гуманітарної допомоги можна, подзвонивши до гуманітарного контакт-центру.

Протягом квітня та травня мешканці населених пунктів Луганської області отримали гуманітарну допомогу, а саме продуктові набори та гігієнічні товари з метою забезпечення їхніх базових потреб в умовах активних військових дій. Наразі допомогу від волонтерів отримали вже більше 500 людей, які були забезпечені товарами першої необхідності. Переважно це люди старшого віку, люди з інвалідністю та жителі, що вирішили залишитись в своїх домівках попри загрози війни.

Залишити запит на отримання гуманітарної допомоги можна, подзвонивши до гуманітарного контакт-центру «Завжди допоможемо» для жителів Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного та інших населених пунктів області.

Контакт-центр працює з 9:00 до 21:00

Контактна інформація:

+380 99 418 09 68

spilkazahistsvobod@ukr.net

Нагадаємо, що спеціалісти центру надають консультації з таких питань:

- евакуація мешканців, інформування про гуманітарні коридори та евакуаційні поїзди, питання екстреного поселення в інших областях України;

- гуманітарна допомога – точки розповсюдження, збір запитів від населення;

- психологічна та правова допомога онлайн та по телефону.

Допис підготовлено у межах проєкту «Протидія викликам у м. Сєверодонецьк, Кремінна, Лисичанськ на Луганщині через війну в Україні», що реалізується ГО «Спілка захисту громадянських свобод» за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...