Луганщина сьогодні

09:16
Луганщина сьогодні

Область без світла. Ворожа авіація руйнує міста та села вільної Луганщини та вбиває мирних.

Четверо загиблих та четверо поранених за добу. На окупованих територіях люди протестують проти мобілізації до війська орків, - повідомляє очільник ОВА Сергій Гайдай, - рашисти збільшили кількість атак. Наступають по декількох напрямках.

На тимчасово захопленій території Луганської області 16-17 травня відбулись стихійні акції протесту членів родин осіб, що були примусово мобілізовані до лав російських окупаційних військ. Протести зафіксовані у Луганську та Ровеньках. Основна вимога - повернення мобілізованих додому.

Луганській «швидкій допомозі» надано відновлений автомобіль, оснащений сучасним обладнанням. Екстрена медична допомога в регіони надається бригадами Лисичанської СЕМД Луганського регіонального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в дуже складних умовах. Днями на Луганщину доставлено автомобіль швидкої медичної допомоги, який раніше був пошкоджений обстрілами. Транспорт оснащений необхідним обладнанням. Одночасно привезений запас дизельного пального для регулярної роботи «швидкої» та електрогенераторів.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...