Ситуація в Луганській області

09:19
Ситуація в Луганській області

Сєвєродонецьк під постійними рашистськими обстрілами.

Сепаратистські «змі» поширюють фейки, що місто відрізане. Як повідомив очільник Луганщини Сергій Гайдай, це не відповідає дійсності. Обласний центр не відрізаний, бої продовжуються на околицях міста. росіяни увійшли до району готелю «Мир» та автовокзалу.

Він також зазначив: “Деякі заголовки, взагалі, викликають обурення. Писати «Росіяни перерізали сполучення трасою Лисичанськ-Бахмут. Луганщина в котлі?» безвідповідально і маніпулятивно. Свої припущення залиште при собі. Чи думали Ви про те, що буде з рідними захисників, які боронять Луганщину та родичів тих, хто залишився в області, коли вони це прочитають? Який котел?. Подумайте про людей. Вірте тільки офіційним джерелам інформації. росіяни не зможуть захопити Луганщину найближчими днями, як передбачають аналітики, нам вистачить сил і коштів тримати оборону. Однак не виключено, що для того, щоб не потрапити в оточення - доведеться відійти".
Траса «Лисичанськ-Бахмут» повністю прострілюється, пересування нею небезпечне. Завезення гумововантажів та евакуація все одно можливі
Ті, що залишилися на вільній Луганщині, постійно перебувають у укриттях, виходити на вулицю через щільність обстрілів - майже неможливо. 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...