Без хліба Слов’янськ не залишиться

10:13
Без хліба Слов’янськ не залишиться

Через перебої з газопостачанням в Донецькій області у Слов’янську виник ажіотаж із хлібом. 

Про це сьогодні, 24 травня, повідомив начальник міської військової адміністрації Вадим Лях.

Керівництво МВА вже працює над розв’язанням цієї проблеми. До її вирішення залучені керівники торгових підприємств. Зараз вони налагоджують нові логістичні ланцюжки поставок. Хліб будуть завозити з інших міст, переважно з Дніпропетровської області.

«Впродовж кількох днів можливі невеликі перебої. Але якщо не влаштовувати паніку, їх буде мінімізовано. Не хвилюйтеся! Без хліба не залишимось!» - обіцяє Вадим Лях.

Сьогодні хліб можна купити в супермаркеті «Чудо», магазинах «Южанка», «Соняшник», «Привокзальний». Це продукція власної випічки. В інших торгівельних точках хліб має з'явитись після обіду. До «Фрешмаркету» завезли хліб із Дружківки.

За сприяння Краматорської райдержадміністрації до двох громад Краматорського району була доставлена чергова партія гуманітарної допомоги. На цей раз це був дуже необхідний продукт – смачний хліб від організації «Хліб Українцям». Через всю країну цей вантаж прямував до місця призначення – в Слов’янську та Святогірську громади. В цій благодійній акції активну участь взяв гуманітарний штаб «Гараж», волонтери, працівники Краматорської райдержадміністрації, які доставили вантаж до Дніпра, а потім – до Краматорського району.

Не тільки хліб, а й до хліба зібрали небайдужі люди мешканцям району. крупи, консерви, супи, паштети та інше буде розфасовано по пакетах та передано 50-ти мешканцям Краматорська з найбільш вразливої категорії населення. Ця гуманітарна акція ще раз підтверджує, що в важкі часи наш народ об’єднується та завжди допомагає один одному і разом ми переможемо!

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...