Оформлення соціальних виплат, відновлення документів та психологічна допомога

14:20
Оформлення соціальних виплат, відновлення документів та психологічна допомога

Як працює контакт-центр «Завжди допоможемо» для мешканців Луганщини?

З квітня для мешканців населених пунктів Луганської області працює гуманітарний контакт-центр «Завжди допоможемо». Його робота забезпечується завдяки проєкту ««Протидія викликам, спричиненим війною в Україні, у м. Сєверодонецьк, Кремінна, Лисичанськ на Луганщині», що впроваджується ГО «Спілка захисту громадянських свобод» за сприяння ПРООН та ЄС.

Завдяки його роботі громадяни можуть отримати консультації з соціальних питань та допомогу фахового психолога. За час роботи центру до спеціалістів звернулось уже понад 500 осіб, які отримали консультації спеціалістів із питань оформлення соціальних виплат, відновлення документів, оформлення статусу ВПО та отримання гуманітарної допомоги.

Завдяки роботі з психологами мешканці Луганщини отримали допомогу для нормалізації свого емоційного стану, побороли страхи від переміщення та ознаки депресії.

Отримати консультації спеціалістів можна, подзвонивши до гуманітарного контакт-центру «Завжди допоможемо» для жителів Сєвєродонецька, Лисичанська та інших населених пунктів області: +380 99 418 09 68

Контакт-центр працює з 9:00 до 21:00

Контактна інформація:

spilkazahistsvobod@ukr.net

Проєкт «Протидія викликам, спричиненим війною в Україні, у м. Сєверодонецьк, Кремінна, Лисичанськ на Луганщині» реалізується ГО «Спілка захисту громадянських свобод» за сприяння ПРООН (@UNDPUkraine) у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...