Краматорське відділення Фонду соціального страхування продовжує виконувати власні повноваження

13:45
Краматорське відділення Фонду соціального страхування продовжує виконувати власні повноваження

Номери телефонів «гарячої лінії» за якими громадяни України зможуть одержати актуальну інформацію.

Краматорське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області розташоване за адресою м. Краматорськ, бул. Машинобудівників, 37. На підставі Закону України від 23 вересня 1999 року № 1105-XIV «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» Фонд забезпечує фінансування страхових виплат у зв’язку з нещасним випадком на виробництві та у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності.

З початку війни і до цього часу безперебійно проводяться регресні виплати через банківські установи та відділення «Укрпошти». Також проводиться фінансування виплат, пов’язаних з тимчасовою втратою працездатності, тобто лікарняних листків.

Нажаль, на даний час є заборгованість по всій Україні щодо виплати лікарняних. Проте, на сьогоднішній день проведено фінансування роботодавців, які зверталися до органів Фонду до 05.04.2022 року.

З урахуванням умов сьогодення визначено механізм виплати лікарняних особам, які виїхали з Донецької області у зв’язку з активними бойовими діями на територію підконтрольну українській владі, а підприємства на яких вони працювали – ні. Такі особи можуть звернутися безпосередньо до будь – яких відділень управління Фонду України для здійснення фінансування та виплати коштів за лікарняними.

Зазначимо, що всі відділення управління у містах та районах Донецької області продовжують виконувати статутні обов’язки в повному обсязі. Краматорське міське відділення тимчасово не здійснює свою діяльність за постійною адресою м.Краматорськ, бул. Машинобудівників, 37 та працює дистанційно.

Номери телефонів «гарячої лінії» за якими громадяни України (потерпілі на виробництві та / або застраховані особи, тощо) зможуть одержати актуальну інформацію чи роз’яснення з питань, що належать до компетенції Фонду:

0504736830 – начальник відділення

0953731602, 0990573350 – з питань страхових виплат;

0958048676, 0979856123 – з питань нарахування та виплат матеріального забезпечення (лікарняні листи).

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...