Краматорськ. Допомога

11:04
Краматорськ. Допомога

Гуманітарний штаб міської ради нагадує, яку допомогу можуть отримати краматорці.

Ворог продовжує нищити наші домівки та не полишає спроби створити гуманітарну катастрофу в Україні. З перших днів війни ми всі об’єднались у Гуманітарний штаб Краматорської міської ради з єдиною метою – надати допомогу кожному мешканцю нашого міста.

Мешканці нашого міста отримують допомогу вже за другим етапом. Вичерпний перелік категорій громадян, що можуть на неї розраховувати знаходиться у формі (і цей перелік буде оновлюватись). 

З метою поліпшення процесу видачі гуманітарної допомоги для мешканців Шабельківського старостинського округу було створено окрему форму (в інших округах видачу гуманітарки здійснюють старости та їх помічники). 

ADRA/World Food Programme: від міжнародних організацій допомогу можуть отримати багатодітні родини, вагітні жінки, мати чи батько одинаки, ВПО, родини, у яких є особи з інвалідністю, малозабезпечені сім’ї (усі - при наявності підтверджуючих документів). 

Якщо ви залишились у місті і маєте дітей віком до 3-х років та опинились у скрутному становищі.

Якщо ви залишились у місті і маєте дітей віком 4-6 років та опинились у скрутному становищі.

Маломобільні мешканці, яким потрібна допомога в отриманні засобів гігієни (підгузки, урологічні прокладки та інше для лежачих людей). 

Діти шкільного віку отримують гуманітарну допомогу за списками управління освіти.

Уважно перевіряйте правильність введеного номеру телефону.

Якщо Ви не взмозі самостійно заповнити форму, то вам з цим допоможе з 10:00 до 16:00 оператор за адресою:

міська дитяча бібліотека – вул.Паркова, 14;

бібліотека-філія №17 ім. А. Чехова – вул. Велика Садова, 62;

бібліотека-філія №19 ім. М. Рибалка – вул. Біляєва, 121а.

Але, ми нагадуємо - бойові дії тривають. Ворог не полишає спроб просуватись углиб нашої країни, систематично обстрілює населені пункти Донецької області, не цураючись влаштовувати криваві провокації вражаючи цивільне населення. Евакуація — рятує життя. 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...