Краматорці можуть отримати фінансову допомогу через війну

09:45
Краматорці можуть отримати фінансову допомогу через війну

У гуманітарного штабу Краматорської міської ради з'явилися нові партнери в допомозі нашій громаді -"SAVE THE CHILDREN".

Відкривається прийом заявок по цій програмі, кількість — обмежена донором. Мета проекту — підтримати родини (домогосподарства) з дітьми від 0 до 18 років грошовою допомогою, які знаходяться в Краматорську.

Домогосподарство члени однієї сім'ї, що живуть разом під одним дахом, і мають спільний бюджет і ресурси. Залежні особи, наприклад, бабусі та дідусі, люди з інвалідністю також мають право вважатися членами домогосподарства.

Критерії відмови: сім'ї, які вже отримують/отримували фінансову допомогу від інших НПО або ООН, не мають права на отримання цієї допомоги.

Сума: 111 доларів США на особу на місяць, на кожного члена домогосподарства та на початковий термін 3 місяці. Загальна сума виплати (333 долари США на особу) буде перерахована в один раз, в гривнях, на існуючі банківські рахунки сімей. Загальна сума переказу (наприклад: 666 доларів США для домогосподарства, що складається з 2 осіб) буде перерахована на банківський рахунок одного члена домогосподарства. Перекази здійснюватимуться в гривнях за курсом дня, в котрий буде здійснена вищезгадана транзакція.

Форма заповнюється українською мовою.

Донор "SAVE THE CHILDREN" буде самостійно опрацьовувати заявки від родин. Чекайте на дзвінок від оператора "SAVE THE CHILDREN".

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...