Психологічна допомога для ВПО у місті Дніпро: потреби та виклики

14:40
Психологічна допомога для ВПО у місті Дніпро: потреби та виклики

29 вересня 2022 з 10:00 по 12:00 відбудеться засідання “Психологічна допомога ВПО у місті Дніпро”, дана зустріч буде проведена у рамках роботи діалогової платформи “Розвиток Дніпра: діалог громади, ВПО та влади”.

До участі запрошуються представники БФ Карітас та психологи “гарячих ліній”, громадські активісти, молодь, модератор платформи - Тетяна Вергун, керівниця ГО “Медіапростір Україна”.

Під час заходу заплановано виявити та обговорити низку питань, які безпосередньо пов’язані з механізмами психологічної допомоги для ВПО, особливу увагу буде приділено таким питанням як:

-проблеми адаптації ВПО;

-можливості для покращення психоемоційного стану переселенців;

-поради психолога.

Усіх бажаючих запрошуємо долучитись до заходу, для реєстрації потрібно написати ПІБ та контактні дані на пошту cityhub@ukr.net або зателефонувати за контактним номером телефону +38 093 576 15 52.

Проєкт впроваджується ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало внаслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...