У Дніпропетровській області відбулась зустріч групи самодопомоги для ВПО з інвалідністю, що постраждали від збройної агресії

15:10
У Дніпропетровській області відбулась зустріч групи самодопомоги для ВПО з інвалідністю, що постраждали від збройної агресії

12 жовтня 2022 року спеціалістами громадської організації “Фонд підтримки демократичних ініціатив Придніпров’я» було змодеровано зустріч групи самодопомоги для мешканців Павлограду Дніпропетровської області.

Мета груп самодопомоги полягає у проведенні комплексних заходів соціальної інтеграції та адаптації людей з інвалідністю.

Робота в групах проходила в форматі спілкування між собою та обміну досвідом

осіб з інвалідністю під професійною модерацією психолога, у кожного учасника груп була можливість отримати персональні рекомендації фахівця.

Групи самодопомоги учасникам надали можливість:

  • розвитку комунікаційних навичок;
  • практики роботи у команді;
  • розробки стратегії по вирішенню актуальних проблем;
  • сприяння подоланню комплексів і негативних думок під час війни.

Нагадуємо про можливість отримати консультації спеціалістів Консультаційного центру зі сприяння зайнятості осіб з інвалідністю з числа ВПО у м. Павлоград, м. Кривий Ріг, м. Нікополь Дніпропетровської області офлайн, за телефоном або можна звернутися онлайн через сторінку організації:

+380 96 155 27 26

https://www.facebook.com/fpdip

Проєкт впроваджується ГО “Фонд підтримки демократичних ініціатив Придніпров’я» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

Оцініть новину

+1
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...