У Павлограді було проведено круглий стіл щодо соціальної політики з захисту прав осіб з інвалідністю

11:15
У Павлограді було проведено круглий стіл  щодо соціальної політики з захисту прав осіб з інвалідністю

20 жовтня відбулось засідання круглого столу за темою “Посилення аспектів соціальної політики з захисту прав осіб з інвалідністю» з представниками міста Павлоград Дніпропетровської області. Дана зустріч круглого столу проведена в онлайн форматі громадською організацією “Фонд підтримки демократичних ініціатив Придніпров’я» за підтримки ПРООН та Європейського Союзу.

Учасниками круглого столу булимісцеві активісти, представники громадських організацій інвалідів, правозахисники, представники громадських організацій, волонтери, працівників органів соціального захисту населення.

Завдання круглого столу: привернути увагу місцевої влади до проблем та потреб людей з інвалідністю в громадах (особливо з числа ВПО), окреслити зміст правових проблем людей з інвалідністю.

Під час круглого столу було обговорено проблеми з якими зустрічаються особи з інвалідністю, наявні шляхи вирішення та власні кейси роботи з цим питанням, питання фінансування з державного та місцевого бюджетів для людей з інвалідністю й правову, психологічну та соціальну допомогу людям з інвалідністю.

Нагадуємо про можливість отримати консультації спеціалістів Консультаційного центру зі сприяння зайнятості осіб з інвалідністю з числа ВПО у м. Павлоград, м. Кривий Ріг, м. Нікополь Дніпропетровської області офлайн, за телефоном або можна звернутися онлайн через сторінку організації:

+380 96 155 27 26

https://www.facebook.com/fpdip

Проєкт впроваджується ГО “Фонд підтримки демократичних ініціатив Придніпров’я» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...