Провели обговорення стосовно ведення та розвитку бізнесу під час війни

14:10
Провели обговорення стосовно ведення та розвитку бізнесу під час війни

22 жовтня було проведено засідання діалогової платформи “Розвиток Дніпра: діалог громади, ВПО та влади” за темою “Розвиток бізнесу під час війни”.

Метою заходу було узагальнити інформацію щодо розвитку бізнесу під час війни, обмінятися досвідом, обговорити можливості для розвитку бізнесу, продовження або започаткування підприємницької діяльності.

На базі платформи ініціатив Сіті ХАБ учасники засідання діалогової платформи обговорили низку питань, які пов’язані з новими викликами у часи війни для власників бізнесу та як це впливає на робочі місця, особливу увагу приділили проблемам та потребам ВПО власників бізнесу, наявним можливостям для бізнесу, програмам для ВПО-підприємців.

Наостанок зустрічі провели дискусію-обговоренняяким бізнесом зайнятися під час війни й підвели підсумки зустрічі, обмінявшись контактами для подальшої співпраці.

Учасниками засідання були: громадські активісти, активісти молодіжних організацій, представники бізнесу, які переїхали та журналісти.

Зв’язатись з працівниками центру можна в Viber, Telegram, Facebook і за телефоном гарячої лінії:

+38 093 576 15 52

https://www.facebook.com/cityhub.severodonetsk

https://cityhub.media/

Проєкт впроваджується ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало внаслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...