Для мешканців Дніпра буде проведено тренінг з соціальної єдності громад

04:10
Для мешканців Дніпра буде проведено тренінг з соціальної єдності громад

26 листопада буде проведено тренінг “Соціальна єдність громад як інструмент вирішення місцевих проблем”.

Діяльність проводиться громадською організацією «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» у рамках проекту “СІТІ ХАБ – Дніпро: простір взаємодії та діалогу молоді, ВПО, влади”.

Протягом тренінгу громадські активісти, представники вразливих груп населення ВПО, молодь, люди з інвалідністю, отримають теоретичні заняття, навчяться ефективно працювати в команді, втілювати практичні проекти, діяти і досягати результату. Тренінг включатиме в себе не тільки теоретичний курс, але й допоможе розпочати роботу над практичною реалізацією отриманих знань.

Усіх бажаючих запрошуємо долучитись до тренінгу, для реєстрації потрібно написати ПІБ та контактні дані на пошту cityhub@ukr.net або зателефонувати за контактним номером телефону +38 093 576 15 52.

Проєкт впроваджується ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало внаслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...