У Павлограді було проведено підсумковий круглий стіл

14:55
У Павлограді було проведено підсумковий круглий стіл

У рамках проекту «МИР У ЦИФРОВИЙ ЧАС» Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні 21 листопада у Павлограді громадською організацією “Агенція демократичного розвитку донбасу” проведено підсумковий круглий стіл.

Під час круглого столу було презентовано результати роботи громадської організації під час реалізації проекту «МИР У ЦИФРОВИЙ ЧАС» та було проведено групові вправи з рефлексії для підведення підсумків учасниками, які були задіяні на різних етапах реалізації проекту.

Також учасникам фінального круглого столу було презентовано фільм Ю. Кочкарова, даний фільм можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=eqh4y13VxW0

Детальніше з діяльністю у рамках проекту можна ознайомитися на порталі, у групі проекту в фейсбуці та на сторінці ГО “Агенція демократичного розвитку донбасу”.

Проєкт «Мир у цифровий час» реалізує Фундація прав людини за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen та Міністерства закордонних справ Німеччини.

#PeaceInDigitalEra

#МируЦифровийЧас

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...