Люди з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей отримають можливості для успішного працевлаштування

09:00
Люди з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей отримають можливості для успішного працевлаштування

З грудня 2022 року громадська організація «Агенція демократичного розвитку Донбасу», за сприяння Проєкту USAID«Економічна підтримка України», розпочинає активніть «Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей».

  • Його головна мета це зміцнення економічної стійкості людей з інвалідністю через створення умов для їх професійної реалізації та кращого працевлаштування.

    В рамках проєкту ми підготуємо менторів з працевлаштування, які в своїх громадах будуть допомагати людям з інвалідністю у пошуку роботи та покращенні умов праці. Люди з інвалідністю зможуть отримати менторську підтримку, покращать свої навички комунікації з роботодавцями та ефективного пошуку роботи, підвищать свій рівень знань щодо інструментів протидії дискримінації̈ за ознакою інвалідності на ринку праці.

    Окрема увага буде присвячена залученню роботодавців до просування ідеї збільшення кількості робочих місць в своїх компаніях для осіб з інвалідністю та підвищення їх рівня знань щодо переваг трудової інклюзії для сталого розвитку самих компаній.
  • -Ми очікуємо, що реалізація ініціативи буде сприяти покращенню зайнятості осіб з інвалідністю у цільових громадах, покращенню рівня взаємодії осіб з інвалідністю, роботодавців та органів місцевої влади для вироблення спільної політики у сфері сприяння зайнятості та покращення економічного становища осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей, - коментує керівник проєкту Сергій Коваленко.

Дізнатись більше про проєкт можна за телефоном+380 93 507 76 95 або agencydonetsk08@gmail.com

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...