Люди з інвалідністю Запоріжжя та Дніпропетровщини опанували юридичну складову процесу працевлаштування

12:35
Люди з інвалідністю Запоріжжя та Дніпропетровщини опанували юридичну складову процесу працевлаштування

11 лютого громадською організацією «Агенція демократичного розвитку Донбасу» було проведено навчальний тренінг «Знай та захищай свої права».

Тренінг проведено в рамках проєкту «Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Учасники дізнались про трудові права та гарантії осіб з інвалідністю, особливості трудових відносин і оплати праці в умовах воєнного стану. Було проведено огляд прав людей з інвалідністю, ключових міжнародних нормативно-правових актів.

Також з учасниками було детально розглянуто алгоритми захисту від домашнього насильства, з точки зору правових аспектів, пільги та гарантії для осіб з інвалідністю згідно діючого законодавства України.

“Правові аспекти процесу працевлаштування надзвичайно важливі, тому мені було цікаво разом опановувати складну юридичну складову для використання у власному житті. Дуже вдячний!“, - поділився своїми враженнями учасник тренінгу Зубков Станіслав.

На тренінгу були присутні 20 людей з інвалідністю з 10 громад Дніпропетровської та Запорізької областей: м. Вільнянськ, м. Вільногірськ, м. Дніпро, м. Жовті Води, м. Запоріжжя, м. Кам’янське, м. Кривий Ріг, м. Новомосковськ, м. Павлоград, м. П’ятихатки.

Нагадуємо, що програма коучингового супроводження з працевлаштування людей з інвалідністю триває, хочеш швидко знайти роботу - звертайся до професіоналів за менторською підтримкою за телефоном +380 93 507 76 95 або пиши на електронну пошту agencydonetsk08@gmail.com

«Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...