Консультаційний центр для ВПО з інвалідністю «Завжди допоможемо» розпочинає свою діяльність, надаючи психологічні та правові консультації

11:15
Консультаційний центр для ВПО з інвалідністю «Завжди допоможемо» розпочинає свою діяльність, надаючи психологічні та правові консультації

У Запорізькій області спеціалістами громадської організації «Центр розвитку місцевих громад» налагоджено діяльність консультаційного центру для ВПО з інвалідністю під назвою «Завжди допоможемо», на базі якого надаються психологічні та правові консультації.


Цей центр створений з метою надання психологічної та правової підтримки людям з інвалідністю та їхнім родинам. «Завжди допоможемо» є місцем, де люди з інвалідністю можуть звернутися для отримання безкоштовних консультацій з психології та права. Він надає можливість відчути підтримку, розуміння та отримати важливу інформацію, яка стосується їхніх прав та можливостей.
Консультанти Консультаційного центру - висококваліфіковані фахівці з психології та права, які мають досвід роботи з людьми з інвалідністю. Вони надають індивідуальні консультації, прослуховуючи потреби та проблеми кожного клієнта. Психологи допомагають заспокоїтися, знайти шляхи подолання емоційних труднощів та побудувати позитивне мислення. Правові консультанти надають інформацію про права людей з інвалідністю, допомагають у справах соціального захисту, працевлаштуванні, доступі до послуг та щодо законодавства.
Консультаційний центр «Завжди допоможемо» відкритий для всіх, хто потребує підтримки та консультацій, незалежно від типу інвалідності. Центр пропонує гнучкість та зручність для клієнтів у отриманні консультацій, дані послуги будуть надаватись у таких формах:

-Онлайн за попереднім записом

-Офлайн в консультаційному центрі в м. Запоріжжя

-Виїзні консультації в населені пункти: смт. Широке, м. Вільнянськ, м. Балабино с. Тернівка, с. Павлівське Запорізької області.

Щоб зв’язатись з фахівцями Консультаційного центру зателефонуйте за номером +38 073 671 32 94, чи напишіть на електронну пошту centr.gromada@gmail.com, або на сторінці організації у Facebook https://www.facebook.com/crmg.donbas/

Роботу Консультаційного центру забезпечують фахівці громадської організації «Центр розвитку місцевих громад» в межах проєкту «Стійке громадянське суспільство та медіа у відповідь на війну в Україні». Проєкт реалізується під керівництвом чеської гуманітарної організації «Людина в біді» у партнерстві з Празьким центром громадянського суспільства та Гельсінкським комітетом Нідерландів та фінансується Генеральним директоратом з Переговорів про сусідство та розширення (DG NEAR) Європейської Комісії.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...