Допомога в працевлаштуванні та адаптації на новому місці проживання

20:10
Допомога в працевлаштуванні та адаптації на новому місці проживання

До консультаційного центру для ВПО з інвалідністю «Завжди допоможемо» ГО «Центр розвитку місцевих громад» звернулась родина Кирилових.

Вони перемістилась у Широківську громаду в 2023 році, спочатку як виїхали з окупованої території, Кирилови мешкали в Запоріжжі в орендованій квартирі, але в Запоріжжі не було можливості влаштуватися на роботу, тому Тетяною було прийняте рішення переїхати до Широківської громади.

Фахівець центру допоміг розірвати трудові відносини з минулим роботодавцем Тетяни, і проконсультував як безпечно влаштуватися на нове місце роботи та підібрати всі необхідні документи для поселення в гуртожиток для ВПО.

Станом на кінець вересня 2023 р. Тетяна прийнята на роботу вчителем до закладу середньої освіти Широківської громади та поселена разом з сином Андрієм до гуртожитку для ВПО, який облаштований технікою і меблями. Тетяна: «Дякуючи отриманій консультації та всебічній підтримці команди центру моє життя почало налагоджуватися, я стала економічно не залежною від обставин, в мене з сином є постійне безкоштовне житло та робота за яку я отримую офіційну заробітну плату. Дякую за допомогу!»

За підтримки чеської гуманітарної організації "Людина в біді" People in Need Ukraine та фінансування Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...