Учасники тренінгу з домедичної допомоги в Широківській громаді засвоїли ключові аспекти надання першої допомоги в непередбачуваних ситуаціях

15:35
Учасники тренінгу з домедичної допомоги в Широківській громаді засвоїли ключові аспекти надання першої допомоги в непередбачуваних ситуаціях

10 квітня на базі громадського центру правосуддя, який працює за ініціативи ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» було організовано тренінг з домедичної допомоги для мешканців Широківської громади.

Учасники отримали цінні знання та навички, які тепер можуть врятувати життя в критичних ситуаціях.

"Цей тренінг був дійсно корисним для мене, тепер я відчуваю себе більш підготовленим до непередбачуваних ситуацій та готовим надавати допомогу в разі потреби", - поділився учасник тренінгу.

Учасники ознайомилися з методами організації медичної допомоги в умовах війни, включаючи планування та координацію дій у надзвичайних ситуаціях. Було розглянуто різноманітні медичні сценарії, такі як травми від вибухів, поранення, отруєння, опіки та інші.

Учасники навчилися визначати ступінь тяжкості поранень та стану потерпілого, щоб приймати відповідні рішення щодо надання допомоги. Була розглянута процедура виклику медичної допомоги у випадках надзвичайних ситуацій. Учасники отримали інструкції щодо безпечного наближення до постраждалого та забезпечення безпечної медичної допомоги. У рамках тренінгу також було акцентовано увагу на алгоритмах оцінки стану потерпілого та прийняття рішень у критичних ситуаціях. Учасники отримали не лише теоретичні знання, але й практичні навички, які вони зможуть застосувати у реальних ситуаціях.

Завдяки цьому тренінгу учасники стали більш підготовленими до непередбачуваних ситуацій та здатними надавати допомогу в разі потреби. Їхня готовність до дій у критичних ситуаціях стала значно вищою, що сприятиме збереженню багатьох життів у Широківській громаді.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...