У Сєвєродонецьку правозахисники розкажуть, як люди з ВІЛ/СНІД та туберкульозом можуть захистити свої

13:55
У Сєвєродонецьку правозахисники розкажуть, як люди з ВІЛ/СНІД та туберкульозом можуть захистити свої

13 лютого у платформі ініціатив “City HUB” (м. Сєвєродонецьк, шосе Будівельників 23б) відбудеться медіаклуб «Проблема ВІЛ/СНІДУ та туберкульозу на Луганщині як актуальне питання порядку денного в політиці». Початок об 11:00.

Під час заходу будуть обговорювати проблеми з якими стикаються люди з ВІЛ, гепатитом та туберкульозом. Також представники ГО “Суспільна служба правової допомоги” розкажуть, як люди з ВІЛ, гепатитом та туберкульозом можуть отримувати кваліфіковану правовому допомогу від юристів в містах Рубіжне, Новоайдар та Станиці Луганській.

Захід також буде корисним для журналістів, оскільки темі налагодження ефективних комунікаційних механізмів між представниками ЗМІ та правозахисниками буде приділено багато уваги.

Проект «Підвищення правових знань та надання системної правової допомоги особам, що хворіють на ВІЛ, туберкульоз чи гепатит та мешкають на території Луганській області» реалізується ГО “Суспільна служба правової допомоги” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...