У Сєвєродонецьку пройшов тренінг для поліції

18:20
У Сєвєродонецьку пройшов тренінг для поліції

21 лютого у місті Сєвєродонецьк на базі платформи мультихаб «GreenLab» представники Громадянської мережі ОПОРА провели семінар-тренінг для поліцейських Луганщини «Ефективна поліція – забезпечення законності виборчого процесу».

Тренери, координатор спостереження за виборами Громадянської мережі ОПОРА в Луганській області Олексій Кормілецький, радник з юридичних питань ОПОРИ Костянтин Куценко та Громадський омбудсменом із захисту виборчих прав Громадянської мережі ОПОРА в Луганській області Сергій Кошель розповіли поліцейським про особливості виборчого процесу та основні порушення, які можуть відбутися під час нього, а також, про те, як ефективно ідентифікувати виборчі правопорушення та реагувати на них. Учасники обговорили особливості перебігу виборчого процесу та дня виборів у роботі слідчих, протоколи та алгоритми дій патрульних у випадках порушень. 

«Дуже важливо, що б поліція розуміла основні виборчі процедури і вчасно адекватно реагувала на виборчі порушення», - зазначив Олексій Кормілецький https://www.oporaua.org/…/16609-u-sievierodonetsku-proishov…

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...