В Торецьку місцеві мешканці зможуть отримати безоплатну правову допомогу

12:00
В Торецьку місцеві мешканці зможуть отримати безоплатну правову допомогу

Наприкінці травня в Торецьку за ініціативи ГО “Ліга жінок-виборців” відкрився громадський центр правової допомоги, де у місцевих мешканців з’явилась можливість отримати безоплатні правові консультації.

Юристи Центру надають консультації з питань захисту трудових прав, прав власності, прав на започаткування власної справи, відновлення житла, отримання гуманітарної допомоги та прав на державну підтримку родин з дітьми.

Графік роботи Торецького громадського центру правової допомоги: Понеділок, вівторок та середа з 9 по 15 годину. Інші дні – юристи здійснюють виїзні консультації в Авдіївці.

Адреса Центру –м. Торецьк, вул. Маяковського 10, офіс 5.

Контактний телефон – 063 874 41 01.

«За нашими планами, місцеві мешканці, ВПО, люди з інвалідністю та представники інших вразливих верств населення завдяки роботі Центру отримають більше можливостей захистити свої права та розширять можливості доступу до правосуддя» - говорить керівниця організації Дар’я Левчук.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів. Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...