В Бахмуті відбулося друге блог-кафе на тему «Власний сайт та просування в соцмережах»

15:09
В Бахмуті відбулося друге блог-кафе на тему «Власний сайт та просування в соцмережах»

19 червня 2020 в м. Бахмут відбулося друге поспіль блог-кафе під тренерством Тетяни Вергун на тему «Власний сайт та просування в соцмережах».

Захід організований в рамках Проєкту програми з відновлення миру і діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу 2020» регіональним партнером проекту – ГО “Агенція Демократичного Розвитку Донбасу”.

Під час заходу учасники та учасниці навчалися створювати план з наповнення сайту, здобували основні знання щодо просування інформації в соцмережах та месенджерах, та отримали від Тетяни підказки, куди слід спрямовувати зусилля, щоб робота була максимально ефективною.

Блог-кафе Тетяни Вергун, консультантки зі зв’язків із громадськістю, амбасадорки проекту «Голос жінки має силу 2020» стало корисним для всіх, хто веде власний сайт.

«Я раніше вже хотіла займатися створенням свого сайту, – поділилася
Світлана Марченко, волонтерка громадської організації “Бахмутська ліга ділових та професійних жінок, – тепер, після такого великого обсягу інформації
щодо совтрення сайту, я зможу це зробити більш якісно, та з нормальним
бюджетом. Дякую тренеру”.
“Займаюсь просуванням в соцмережах давно. Думала, що знаю все, але
тепер зрозуміла, що багато чого не знала, – поділилася Марина Дорошкевич, активна мешканка Бахмуту, – тепер, сподіваюсь, моя діяльність у соцмережах буде
ефективнішою”.

Долучайтесь до Проєкту програми з відновлення миру і діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу 2020»!

Щоб не пропустити цікавих заходів слідкуйте за анонсами на сторінці організації у Фейсбук.

Також переглядайте новини, фото та відео репортажі, читайте корисні та цікаві матеріали на порталі проекту Mustpost.today та слідкуйте за новинами на офіційній сторінці проекту у Facebook.

Проект реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків ІФА та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

#ГолосЖінкиМаєСилу #WomenVoicesCount #ФундаціяПравЛюдини #HumanRightsFoundation

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...