Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі техніки та меблів

13:10
Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі техніки та меблів

ГО «Громадська Платформа» в рамках грантового проекту RPP/2020/07/175/DR«Продовження роботи Консультаційного Бюро для громадян (САВ_004) на території Сєвєродонецька», що реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру та ГО «Взаємодія – Плюс»,оголошує відкритий тендер назакупівлю техніки.

Дата оголошення про тендер: 6серпня 2020 року

Термін подання тендерних пропозицій: до 28серпня2020 року

Предметом закупівлі є техніка та меблі, а саме:

Ноутбук Acer Aspire 3 A315-42G-R3WD - 2 шт.

МФУ Canon I-SENSYS MF112 – 1 -1 шт.

Фотоаппарат CANON EOS 4000D 18-55 DC III – 1 шт.

Набір офісних меблів (1 Кресло Oasis черный / бетон та Стол Оникс 1800х1065х760 ) – 1 шт.

Строк надання товарів: протягом 10 (десяти) днів від дати затвердження закупівлі тендерним комітетом організації та сплати коштів.

У вартість товару повинна бути включена доставка товару до м. Северодонецьк Луганська обл.

Вимоги до постачальника товарів – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

1.Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

2.Тендерна пропозиція;

3.та інші документи, якщо вважає за необхідне.

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

1.Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;

2.Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;

3.Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів.

Тендерні пропозиції повинні залишатися чинними впродовж шістдесяти (60) календарних днів з граничного терміну подання Тендерних пропозицій.

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою
platforma.lg@gmail.comдо 20 серпня2020 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та надіслані до 23:59 28 серпня 2020 р. в електронному вигляді (відскановані у форматіPDFчи Jpeg) на електронну адресу
platforma.lg@gmail.com

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 00-00 28 серпня 2020 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...