Міжрегіональний дводенний онлайн-форум «Життя без обмежень» та онлайн фестиваль

14:35
Міжрегіональний дводенний онлайн-форум «Життя без обмежень» та онлайн фестиваль

Захід проводиться в межах святкування Міжнародного дня людей з інвалідністю, що святкують 3 грудня, та в межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка триває з 25 листопада по 10 грудня.

Початок заходу 4 грудня 2020 року о 12:00 за Київським часом. По програмі плинується привітальне слово та тематичні виступи та про партнерство влади та громадськості на путі побудови інклюзивного суспільства – про досягнення та труднощі, результати та плани роботи на наступний рік: Представники Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій та Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Про підвищення інклюзії для людей з інвалідністю в різних сферах суспільного життя, побудова толерантного суспільства та справедливого партнерства, заснованого на принципах захисту прав людини, гендерної рівності, побудови інклюзивних та доброчесних інституцій: досвід Донеччини; досвід Луганщини; відеоісторії, обговорення.

Досвід та досягнення системних партнерських ініціатив громадськості та влади, навіщо та як співпрацювати на прикладах:

  • організації роботи Робочої групи по розробці регіональної програми «Турбота» на Луганщині та проведення Комплексного моніторингового дослідження стану об’єктів соціальної сфери;
  • організації експерименту щодо адоптації Індексу SCORE в частині програм та політик соціальної сфер в пілотних громадах Донецької та Луганської областей;
  • про розробки новітнього формату просвітницьких компаній, амбасадорських заходів по роботі з дітьми та молоддю в Донецькій та Луганській областях.
  • Реєстрація та детальна інформація за посиланням.

    Оцініть новину

    +1
    Немає коментарів. Ваш буде першим!
    Завантаження...