Привітали волонтерів, які допомагали населенню, постраждалому внаслідок лісових пожеж на Луганщині

17:40
Привітали волонтерів, які допомагали населенню, постраждалому внаслідок лісових пожеж на Луганщині

З нагоди Дня волонтера в облдержадміністрації привітали волонтерів, які допомагали населенню, постраждалому внаслідок масштабних лісових пожеж на Луганщині. Ваша робота важка не фізично, а «у серці» – Сергій Гайдай привітав волонтерів Луганщини.

«Я вітаю всіх напередодні свята. З одного боку, чесно кажучи, хотілося б, щоб у вас взагалі не було цих статусів, бо статус волонтера з’являється тоді, коли комусь потрібна допомога. Нажаль, Луганщина цього року мала дві страшні пожежі. Я скажу відверто: там, де я працював – на Закарпатті, я також бачив надзвичайні ситуації – вони трохи інші – там вода забирає домівки, і там, нажаль, такого волонтерського руху немає. На Луганщині після пожеж з’явилось стільки допомоги, що людям вже нікуди її було забирати. Дуже багато людей відгукнулося на заклик допомогти. Я без перебільшення скажу – допомоги були гори. Потрібно мати величезне серце, тому що в кожного з вас є свої родини, які могли б отримати трохи більше вашого часу та уваги. Забираючи цей час у своїх родин, ви віддаєте його нужденним, тим, хто зараз потребує допомоги. Це величезна робота, вона важка не фізично, а тут, «у серці». Я дякую вам за ваші зусилля, за таку миттєву реакцію на будь-яку біду», – привітав волонтерів Сергій Гайдай.

За активну громадянську позицію, надання допомоги мешканцям Луганщини, які постраждали під час пожежі, що сталася восени 2020 року в населених пунктах області, та з нагоди Дня волонтера розпорядженням голови обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено колектив ТОВ «ГВЕДЕОН». Також волонтерів нагородили листами подяки обласної державної адміністрації.

Крім того, волонтери отримали подарункові сертифікати від мережі супермаркетів «Сім’я» та подарунки від міжнародних партнерів ПРООН.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...