Дорожники Луганщини другий день працюють у цілодобовому режимі

19:50
Дорожники Луганщини другий день працюють у цілодобовому режимі

З минулого вечора почався снігопад з налипанням мокрого снігу, рівень якого сягав 10 сантиметрів. На дорогах державного значення, за замовленням Служби автомобільних доріг у Луганській області, працюють співробітники філій ДП «Луганський облавтодор», які забезпечили проїзд дорогами області, без обмежень руху.

У цілодобовому режимі продовжують працювати дорожники районних філій ДП «Луганський облавтодор». За словами директора Олександра Коротуна, дороги чистяться цілодобово, за графіком.

На дорогах працюють комбіновані дорожні машини (КМД), грейдери, трактори та навантажувачі. Всього були задіяні близько 80 одиниць техніки та близько 140 співробітників. Снігоприбиральна техніка розпочала роботу з ліквідації наслідків снігопаду ще минулого вечора та працювала протягом ночі. Рух транспорту вільний на усіх ділянках. Ускладнення руху вантажних чи легкових автомобілів відсутні.

Патрульна поліція Луганської області підкреслює, що станом на 07:00 ситуація з дорожнім покриттям на території Луганської області задовільна..

Закликаємо, всіх учасників дорожнього руху, з усією відповідальністю поставитися до погодних змін. Радимо водіям користуватись спеціальними майданчиками для відстою вантажного транспорту. У період ускладнення погодних умов будьте уважними на дорогах, дотримуйтесь ПДР.

У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера Служби автомобільних доріг у Луганській області – +380 (64) 524 11 25, +380 (50) 305 16 49

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...